Deze groep is voor beginners en voor iedereen met een Padel klassement P50/P100 of voor tennissers met een dubbelklassement Heren 3 tot 15 punten en Dames 3 tot 60 punten.

Deze groep is voor gevorderden en voor iedereen met een Padel klassement P200 of hoger of voor tennissers met een dubbelklassement Heren vanaf 20 punten en Dames vanaf 65 punten.

Deze groep is enkel bestemd om algemene informatie in verband met padel te verspreiden. Dit kan enkel door de beheerders van de groep.

Deze groepen helpen je om nieuwe leden te ontmoeten  of een tegenstander snel te zoeken. Ontbreekt er nog iemand voor je dubbel of heb je onverwachts tijd om padel te spelen, maak je dan lid van één van deze whatsapp groepen. Deze groepen dienen louter en alleen om onderling partners te zoeken.

Hoe gaan we te werk om padel leden te zoeken?

Persoon 1 stelt datum en uur voor en zet zijn/haar voorstel met Naam en Voornaam in de groep. Persoon 2 zet zijn Naam en Voornaam achter de 2, enz.
1. Naam Voornaam
2. Naam Voornaam
3.
4.

De laatste persoon zet zijn/haar naam achter de 4 en reserveert het terrein. Hij/Zij bevestigt ook de reservatie in de groep.
1. Naam Voornaam
2. Naam Voornaam
3. Naam Voornaam
4. Naam Voornaam RESERVATIE OK

HOE EEN WHATSAPP-QR CODE SCANNEN?

1. Open Whatsapp > tik op Meer Opties > Instellingen

2. Tik op het QR-symbool dat wordt weergegeven naast je naam

3. Tik op Code scannen

4. Houd je apparaat boven de QR-code om te scannen.

5. Klik op Toevoegen