Lid worden in onze club heeft heel wat voordelen:
– Je kan vanaf begin april tot eind september tennissen op onze outdoor- en indoorterreinen. Padel spelen kan gedurende het ganse jaar.
– Reserveren van terreinen doe je op de site van Tennis Vlaanderen of via de clubapp, log in met je lidnummer of emailadres en je wachtwoord.
– Je kan deelnemen aan alle clubactiviteiten
– Je bent aangesloten bij Tennis Vlaanderen en verzekerd tegen ongevallen
– Je kan deelnemen aan de Belgische interclub competitie en aan tornooien
– Je ontvangt al onze nieuwsbrieven
– Je geniet van voordelen bij je ziekenfonds

Is je abonnement in orde,  ga dan naar je dashboard op de site van Tennis Vlaanderen. In de rubriek Clubabonnementen kan je het attest downloaden. Druk het af en bezorg dit attest (ondertekend en met kleefbriefje) aan je mutualiteit om een tegemoetkoming te verkrijgen.

Wat doen bij een tennisongeval of bij een kwetsuur? Download het aangifteformulier, vul het gedeeltelijk zelf in en laat het laatste blad door een geneesheer invullen. Bezorg het formulier snel aan Lieven Liefsoons. zodat een online dossier kan opgestart worden.

De tarieven voor 2024 vind je op de website van Tennis Vlaanderen.

Log in, klik op Club.
In clubnummer vul je 5023 in en klik op Zoeken. Klik op Koninklijke Tennis @ Padel Paal.

De rubriek Tarieven toont de bedragen in de verschillende categorieën (Tarieven Tennis / Tarieven Padel / Clubinformatie).

Het zomerseizoen start begin april en loopt tot eind september. Als lid kan je tijdens het zomerseizoen outoor en indoor (gratis) tennissen. Leden kunnen vanaf 1 juli gasten uitnodigen (mits online betaling) tijdens de daluren (weekdagen tot 18 u). Ook niet-leden met een (gratis) account bij Tennis Vlaanderen kunnen vanaf 1 juli in onze club spelen (mits online betaling).

Kinderen tot en met 9 jaar spelen steeds op het midiveld. Jeugdleden tot en met 15 jaar kunnen uitsluitend reserveren in de dalperiode.

Terrein 1 is een aangepast terrein voor U11 spelers. Het midiveld is volledig afgesloten dit voor de veiligheid van de kinderen.

Vanaf juli kunnen alle jeugdspelers ook in de piekperiode reserveren.

Bij regen hebben clubactiviteiten (Interclub, tornooi, trainingen, etc. ) voorrang op gewone ledenreservaties in de hal.

Om tijdens het winterseizoen (oktober t.e.m. maart) gebruik te maken van onze 3 indoor tennisvelden met led-verlichting en verwarming kun je ofwel een vast uur per week reserveren, ofwel gebruik maken van losse verhuur.

Vast winteruur (abonnement 26 weken)
Met een abonnement kan je elke week spelen op een vaste dag/uur. Voor inlichtingen over abonnementen (prijs en vrije uren) kan je steeds telefonisch contact opnemen met Bjorn Stratingh (‭+32 470 11 38 18‬).

Losse verhuur
Je kan ook een los uur reserveren via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen, wat naargelang dal- of piekuur 10  repectievelijk 13 euro/uur kost. 
Online reserveren en betalen is een must: vermits de lichsturing gekoppeld is aan de reservaties van Tennis Vlaanderen.

 

Het padel seizoen start op 1 april tot en met 31 maart. Als lid kan je tijdens het ganse jaar padellen. Weekdagen vanaf 17 u zijn piekuren, overige uren zijn daluren. Leden kunnen gasten uitnodigen (mits online  betaling) in piek- en dalperiodes. Niet-leden met een (gratis) account bij Tennis Vlaanderen kunnen een los uur reseveren. Heb je nog geen padelracket? Je kan er eentje huren bij de baruitbaters (2 euro).

Leden kunnen 2x in piek en 2x in dal reserveren. Reserveren kan 14 dagen op voorhand. Reserveren met gast(en) kan 5 dagen op voorhand. Een reservatie met online betaling wordt terugbetaald indien geannuleerd tot 4 u voor aanvang van de reservatie.

Meer info? Contacteer Lieven Liefsoons, verantwoordelijke Padel